Friday, 23 January 2015

Mengandung Dengan BbPlus?

Teks:
Nur Farha Muhamad Khalit

Testimoni yang Farha janjikan semalam. Pn Anna Roses membeli bbplus collagen pada mulanya kerana inginkan kulit yang cantik. Dia mengamalkan Mineral Coffee & BBPlus Collagen kerana memang banyak membantu proses pembuangan & dapat kulit yang flawless sampai ramai yang tegur.
Tup2 lepas 2 bulan, Farha dapat berita yang agak mengejutkan. Tetiba je gambar pregnancy test tanda positif. Sebenarnya Pn Anna ni sudah lama berumahtangga tetapi tiada rezeki mendapat cahaya mata. Bile berita dia mengandung memang le mengejutkan. Dia cakap sebelum ni makan macam2 untuk mengandung tetapi tidak menjadi. Mungkin rezeki & asbab Bbplus Collagen ni membantu dia untuk mengandung.
Bila Farha buat research sikit, rupanya antioksidan amat penting bagi mengelakkan telur daripada kerosakan sel. Antioksidan nilah yang membanu kesuburan telur. Disebabkan Bbus Collagen ni mengandungi antioksidan secara tidak langsung membantu juga.
Jom PM FARHA 0122438219 kalau hendak bertanya lanjut atau nak mencuba Bbus Collagen untuk mendapatkan kulit yang cantik & menawan.


No comments: